VI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ААУ З ЦИВІЛЬНОГО ПРАВА ТА ПРОЦЕСУ “КИЇВСЬКА ВЕСНА”

21.03.2017 00:06:52
VI ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ААУ З ЦИВІЛЬНОГО ПРАВА ТА ПРОЦЕСУ “КИЇВСЬКА ВЕСНА”

15 березня 2017 року відбувся захід, організований нашим партнером, Асоціація адвокатів України (ААУ) / Ukrainian Advocates' Association (UAA). Під час Форуму у своєму виступі «Медіація в професійній діяльності адвоката: все по поличках» медіатор, адвокат, к.ю.н., завідувачка кафедри правознавства Одеського національного економічного університету, доцент кафедри господарського права і процесу Національного університету «Одеська юридична академія», віце-президент Украинская академия медиации , співзасновник, член Правління і голова комітету зі стандартизації ГО Національна асоціація медіаторів України Романадзе Луїза Luiza Romanadze зробила огляд особливостей процедури медіації та основних інструментів медіатора.

А потім, з метою досягнення кращого розуміння того, що собою являє медіація, а також наочної демонстрації ролі медіатора у цій процедурі, адвокатам-учасникам форуму було представлено практичний кейс - театралізований процес застосування медіації у вирішенні спору у сфері спадщини між рідними сестрами.

Використання медіації в Україні ще не набуло широкого застосування, а тому виступ викликав чимало запитань щодо ефективного поєднання адвокатської правової допомоги та послуг медіації. Саме тому на завершення були проаналізовані всі аспекти присутності медіації в професійній діяльності адвоката.

Переглянути запис:


Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.