РОЗПОЧИНАЄМО МІСЯЧНИК МЕДІАЦІЇ - 2022

11.11.2022

Дорогі друзі!

Національна асоціація медіаторів України оголошує про відкриття ІІІ-го щорічного Місячника Медіації в Україні - 2022.

Дати традиційні: 11.11-12.12.

Тема ММ-2022:  “УКРАЇНСЬКІ МЕДІАТОРИ: ДОСВІД, УРОКИ ВІЙНИ, ПЕРСПЕКТИВИ”

Подія ММ – це онлайн, оффлайн  або гібридний захід, організований і проведений медіаторами – членами НАМУ та / або партнерами НАМУ на підтримку ММ-2022.
 
Критерії для включення події до Місячника Медіації - 2022:
1. Відповідає темі ММ-2022 та стосується: 
  • участі медіаторів у наближенні перемоги та підтримці постраждалих від війни;
  • адаптації медіаторів до умов війни та евакуації, впливу травматичного досвіду та відновлення ресурсного стану, досвіду подолання викликів та взаємопідтримки;
  • медіації в громадах, у середовищі тимчасово переміщених осіб, волонтерів, міжкультурної / міжнародної медіації, в трудових колективних та індивідуальних спорах та внутрішньоорганізаційної медіації, медіації в системі міжнародного арбітражу тощо;
  • імплементації Закону України “Про медіацію” та розвитку правового регулювання медіації.
2. Відповідає загальній меті ММ-2022: визнання стійкості та спроможності професійної спільноти українських медіаторів в Україні та світі.
3. Запланована для проведення в період Місячника Медіації у період 11.11-12.12.2022 р.4. Інформація про яку зазначена в реєстраційній формі за цим посиланням - https://bit.ly/3Tt4Vbk.
Інформація про події розміщується на ресурсах ММ та НАМУ, а також поширюється партнерами НАМУ.

Запрошуємо створювати власні події або приєднуватися до заходів та подій в межах ММ-2022, закликаємо поділитися своїм досвідом, баченням, бо кожна краплинка створює океан.

Підписуйтеся на сторінку Місячник медіаціїслідкуйте за новинами та беріть участь у подіях!

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.