"МЕТОДОЛОГІЧНІ СЕМІНАРИ" АБО "П'ЯТНИЧНІ ЗУСТРІЧІ"

24.02.2021 16:00:00

НАЦІОНАЛЬНА АСОЦІАЦІЯ МЕДІАТОРІ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ МЕДІАТОРІВ 

Є багато задач і проблем в процесі просування медіації, формування медіації як професії. Багато зроблено. І багато чого ще явно потребує рефлексії. Навіщо? Адже так все просто - навчився та медіюй. Є все, щоб почати - навички, бажання і, навіть, пакет базових документів, що супроводжують медіацію.

Водночас, життя пропонує безліч питань, до яких під час навчання просто не встигли дійти. Або проговорили побічно, поверхово.

Це і про супроводження медіації, і про межі медіації, і багато про що ще, що в різний час з'являється  та обговорюється в спільноті медіаторів.

А виявилося, що й у досвідчених медіаторів є з усіх цих питань різні думки та уявлення. Кажуть, що клієнти самі визначають якість послуги. А що, коли клієнти починають закидати претензії, до яких медіатор не має жодного стосунку, до прикладу? Чи все ж має, якщо так “зачепило”?..

Звичайно, це не для створення “єдиного підходу”, а для розуміння поля та знання про різні підходи та аргументи, що стоять за кожною позицією про медіацію.

НАМУ пропонує проводити так звані “методологічні семінари” як “п’ятничні зустрічі”, на яких в колі своїх колег з різних груп медіаторів обговорювати такого штибу питання. Проводити раз на 3 тижні з медіаторами з різних шкіл і груп, не лише з членів НАМУ.

Першу зустріч ми пропонуємо провести 26-го лютого, 14.30 - 16.00. 

Основні питання:

  1. Опис задач “п’ятничних зустрічей”.

  2. Межі процесу медіації: коли медіація починається; як документується процедура медіації, особливо на межі медіації та інших процесів; які ризики та можливості пов’язані з роботою “на межі”.

Вхід вільний, за посилання на онлайн-конференцію в zoom: 

ORGM Team приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: П'ятничні зустрічі медіаторів. Запрошує НАМУ

Подключиться к конференции Zoom

https://us02web.zoom.us/j/81287643548?pwd=QmRLVlZCczdwa3UzUi9Ya2VTSDBxZz09

Идентификатор конференции: 812 8764 3548

Код доступа: 752660




 


Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.