Обговорення проекту Кодексу етики медіатора - ОДЕСА

28.08.2017 10:32:29
Обговорення проекту Кодексу етики медіатора - ОДЕСА

28.08.2017 у приміщенні Національного університету "Одеська юридична академія" відбулась перша очна зустріч з обговорення стандартів етичної поведінки медіатора в межах Всеукраїнського туру з обговорення проекту Кодексу етики медіатора, що проводиться Національною асоціацією медіаторів України (НАМУ) протягом серпня-жовтня 2017 року.

Проект Кодексу розроблений Комітетом із стандартизації НАМУ за підтримки Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні OSCE Project Co-ordinator in Ukraine

Всеукраїнський тур з обговорення проекту Кодексу етики медіатора відбуватиметься на базі 10 міст України. Заходи проводяться за сприяння Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Нове правосуддя».

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: спільно вироблені та публічно визнані стандарти важливі для всіх медіаторів і покликані підвищити якість послуг (допомоги) з медіації, тому до участі в обговоренні документу або очних зустрічах запрошуються всі медіатори незалежно від членства в НАМУ або інших організаціях. Кодекс буде відкритий для приєднання для всіх бажаючих медіаторів та організацій медіаторів.


Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.