ФАХОВЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ДЕРЖСТАНДАРТУ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ МЕДІАЦІЇ

01.04.2024 13:36:00

Запрошуємо медіаторів та представників соціальних служб до фахового обговорення проєкту Державного стандарту соціальної послуги медіації, яке відбудеться на платформі ZOOM у вівторок, 9 квітня 2024 року, з 10:00 до 13:00.

Текст проєкту опубліковано для громадського обговорення на сайті Міністерства соціальної політики України за посиланням https://www.msp.gov.ua/projects/867/

За результатами обговорення будуть сформовані та передані Мінсоцполітики відгуки та пропозиції до тексту проєкту.
Медіація як соціальна послуга впроваджується в Україні з 2016 року - з часу прийняття Державного стандарту соціальної послуги посередництва (медіації), що набув нової редакції у 2017 році та потребує оновлення у зв'язку з прийняттям 16.11.2021 року Закону України «Про медіацію», який встановив рамкові умови функціонування медіації в Україні та розділив послуги посередництва і медіації в переліку базових соціальних послуг в Законі України «Про соціальні послуги».

Реєстрація 
Посилання для приєднання до зустрічі буде надіслано учасникам, зареєстрованим у формі за посиланнямhttps://forms.gle/8323zQnub7hHPFnt9

Скористайтесь можливістю взяти участь у формуванні належного правового регулювання надання соціальної послуги медіації - приєднуйтесь до зустрічі фахівців-практиків!

Обговорення організовано спільно Національною асоціацією медіаторів України, Асоціацією сімейних медіаторів України та Українською академією медіації (в рамках Проєкту «CONSENT», що реалізується за фінансової підтримки Європейського Союзу).

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.