Draft Code of Ethics of Mediator discussed in Kyiv

09/19/2017 10:32:29 am

19.09.2017 відбулась друга у Києві зустріч з обговорення стандартів етичної поведінки медіатора. Дякуємо колегам за плідну роботу!

Draft Code of Ethics of Mediator discussed in Kyiv

THIS INFORMATION IS AVAILABLE ONLY IN ORIGINAL (UKRAINIAN) LANGUAGE. SORRY FOR INCONVENIENCE. 

Нагадаємо, що захід відбувся в межах Всеукраїнського туру з обговорення проекту Кодексу етики медіатора, що проводиться Національною асоціацією медіаторів України (НАМУ) протягом серпня-жовтня 2017 року.

Проект Кодексу розроблений Комітетом із стандартизації НАМУ за підтримки Офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні OSCE Project Co-ordinator in Ukraine

Всеукраїнський тур з обговорення проекту Кодексу етики медіатора відбуватиметься на базі 10 міст України. Заходи проводяться за сприяння Програми Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Нове правосуддя».

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: спільно вироблені та публічно визнані стандарти важливі для всіх медіаторів і покликані підвищити якість послуг (допомоги) з медіації, тому до участі в обговоренні документу або очних зустрічах запрошуються всі медіатори незалежно від членства в НАМУ або інших організаціях. Кодекс буде відкритий для приєднання для всіх бажаючих медіаторів та організацій медіаторів.


This website has been updated as part of a project implemented by the OSCE Project Co-ordinator in Ukraine with financial support provided by the government of Finland. The contents of this website are the sole responsibility of the National Association of Mediators of Ukraine and can in no way be taken to reflect the views of the Project Co-ordinator.