ЕТИЧНІ СТАНДАРТИ ТА МЕХАНІЗМИ ВПРОВАЖДЕННЯ МЕДІАЦІЇ В УКРАЇНІ: ЩО Є НЕОБХІДНИМ І ДОСТАТНІМ? КРУГЛІ СТОЛИ-ВОРКШОПИ

24.06.2021 11:15:57

ГО “Національна асоціація медіаторів України” повідомляє про проведення круглого столу - воркшопу на тему: "Етичні стандарти та механізми впровадження медіації в Україні: що є необхідним і достатнім?" у м. Одеса 25 червня 2021 року, до участі в заході запрошені стейкголдери сфери медіації з Одещини, Миколаївщини та Херсонщини

Це перша зустріч з кількох, запланованих на червень - липень 2021 р. у різних містах України. 

Заходи проводиться в рамках проекту "Посилення спроможності спільноти медіаторів до формування в Україні критеріїв якості послуг з вирішення спорів" за підтримки The Matra Programme Королівства Нідерландів.

Метою круглих столів - воркшопів є ретроспектива досвіду впровадження медіації в регіонах, напрацювання консолідованого бачення проблем та подальших кроків для забезпечення достатньої та необхідної якості послуги, безпеки як стейкголдерів-замовників, так і медіаторів, ясності та простоти діяльності сфери для споживачів. 

Партнери заходу в Одесі: 

ГО “Одеська обласна Група медіації” та Навчально-науковий центр лідерства в освіті Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.

Слідкуйте за інформацією про заходи на сайті, а також на Телеграм-каналі NAMU official та FB-сторінці НАМУ

Більше про проект "Посилення спроможності спільноти медіаторів до формування в Україні критеріїв якості послуг з вирішення спорів" за підтримки The Matra Programme Королівства Нідерландів тут.





Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.