Семінар для суддів «Суд і медіація: можливості та перспективи» у Херсоні

19.05.2017 17:05:57
Семінар для суддів  «Суд і медіація: можливості та перспективи» у Херсоні

19 травня 2017 року у м. Херсон відбувся інформаційний семінар для суддів на тему «Суд і медіація: можливості та перспективи».

Даний семінар організовано Українською академією медіації (УАМ) та Одеським регіональним відділенням Національної школи суддів України, за участю Адвокатського об’єднання «Жованник і партнери».

З вітальним словом виступили: Валерій Левенець, директор Одеського регіонального відділення Національної школи суддів України, суддя у відставці; Лариса Зуєва, к.ю.н., суддя Одеського апеляційного адміністративного суду, медіатор; Луїза Романадзе, к.ю.н., адвокат-медіатор, віце-президент УАМ; Лариса Жованник, адвокат-медіатор, керуючий партнер АО «Жованник і партнери», голова кваліфікаційної палати КДКА Херсонської області.

На семінарі були висвітлені наступні теми: Перспективи впровадження медіації та інших примирювальних процедур у судове провадження судів всіх юрисдикцій України. Загальний огляд медіації та її відмінних особливостей. Знання та навички медіатора в діяльності професійного судді.

Відбулась дискусія про переваги та складнощі впровадження медіації та інших примирювальних процедур в судову систему України.

Доповідачами та модераторами подальшої дискусії виступили: Луїза Романадзе, к.ю.н., адвокат-медіатор, віце-президент УАМ та Лариса Зуєва, к.ю.н., суддя Одеського апеляційного адміністративного суду, медіатор.

Українська академія медіації висловлює свою подяку усім учасникам семінару за все більш зростаючий інтерес до розвитку медіації в Україні!

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.