Вирішення спорів, пов’язаних з бізнесом, шляхом медіації в Німеччині та Україні

21.05.2017 16:43:20
Вирішення спорів, пов’язаних з бізнесом, шляхом медіації в Німеччині та Україні

17 травня 2017 року у посольстві Федеративної Республіки Німеччини в Україні відбувся дискусійний захід на тему: “Вирішення спорів, пов’язаних з бізнесом, шляхом медіації в Німеччині та Україні”.

Даний Захід організований Німецькою спілкою адвокатів (DAV), за участю Німецького фонду міжнародного правового співробітництва (IRZ), Німецької інституції по арбітражній справі (DIS) та Української академії медіації (УАМ).

На Заході були висвітлені наступні теми: Професійне і конструктивне врегулювання конфлікту шляхом медіації. Медіація – переваги для підприємств. Законодавче врегулювання медіації в Україні. Медіація як нова практика для українського бізнесу.

З вітальною промовою виступили: Д-р Ернст Райхель, Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні; Вольфрам Ребок, адвокат, медіатор, голова президії DAV-Україна; Наталія Севостьянова, Перший заступник Міністра юстиції України.

Доповідачами виступили німецькі та українські експерти у галузі медіації і права: Штефан Кессен, медіатор, модератор та тренер, м. Берлін; Штефан Шмідт-Йохум, адвокат, медіатор, голова робочої групи DAV з медіації, м. Нойнкірхен; Луїза Романадзе, к.ю.н., адвокат, медіатор, віце-президент УАМ, м. Одеса; Наталя Крестовська, д.ю.н., професор, м. Одеса. Модератором подальшої дискусії виступив адвокат, Д-р Юліан Ріс, DAV-Україна.




Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.