Меморандум про партнерство між ЧНУ, БЦМ та НАМУ

17.10.2018 19:15:00
Меморандум про партнерство між ЧНУ, БЦМ та НАМУ

14 жовтня 2018 року в Залі Вченої ради юридичного факультету Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (далі - ЧНУ) Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича відбулось урочисте підписання тристороннього Меморандуму про співпрацю між ГО "НАМУ", Громадською спілкою «Буковинський центр медіації» та Лабораторією медіації переговорів і арбітражу кафедри публічного права ЧНУ. Підписання Меморандуму ознаменувало собою вже майже річну активну співпрацю між членами Національною асоціації медіаторів України та колективом юридичного факультету ЧНУ.
Сторони домовились про спільнодію щодо узгодження цілей, завдань та діяльності задля створення сприятливих умов розвитку медіації та культури застосування альтернативних способів вирішення спорів в Україні. Зокрема партнерство має на меті співпрацю з метою уніфікації та стандартизації професійної діяльності медіаторів та діяльності з навчання медіаторів, сприяння професійному зростанню та підвищенню кваліфікації медіаторів в Україні.

Детальніше -  на сторінці НАМУ у FB

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.