ЗТПП та НАМУ: Меморандум про співпрацю підписано

18.05.2018 15:55:00

16 травня 2018р.в Запоріжжі було підписано "Меморандум про співпрацю" між Національною асоціацією медіаторів України та Запорізькою торгово-промисловою палатою. Документ став офіційним підтвердженням взаємного бажання співпрацювати, координувати та поєднувати ресурси і зусилля задля створення сприятливих умов розвитку медіації та культури застосування альтернативних способів вирішення спорів в Україні. І ми вже маємо успішний досвід проведення спільних заходів.
Також в цей день відбувся семінар для юристів, адвокатів, представників бізнесу та медіаторів на тему: "Колаборація або як поєднати професійну правничу ліяльність з навичками медіатора". Захід було організовано у партнерстві між ГО "НАМУ" та Запорізькою ТПП. Доповідачем на семінарі була член Правління, голова Комітету з правового регулювання медіації ГО «Національна асоціація медіаторів України»

В Запорожье подписали меморандум о сотрудничестве ассоциации медиаторов

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.