МПР та НАМУ: партнерство в дії

25.06.2018 15:00:00

25.06.18 було підписано Меморандум про співпрацю між ГС "Мережа правового розвитку" (МПР) та ГО "НАМУ". Документ підписали Виконавчий директор МПР Євген Полтенко та Президент НАМУ Діана Проценко. Метою співпраці є створення сприятливих умов для розвитку медіації та культури застосування альтернативних способів вирішення спорів в Україні. МПР ат НАМУ об'єднують зусілля задля спільних заходів з розвитку інституту медіації в осередках Мережі правового розвитку та одночасного розвитку/посилення регіональних осередків медіаторів НАМУ. 

Фактична співпраця між нашими організаціями почалася задовго до підписання меморандуму. Так, в травні - червні 2018 р. представниці Правління НАМУ Діана Проценко та Ольга Тютюн мали честь взяти участь в роботі жюрі конкурсу «Краща шкільна служба порозуміння 2018», який проводився МПР. 

Шкільні медіатори зібрались на міжрегіональний форум «Життя без конфліктів»



Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.