ONLINE ЗУСТРІЧІ ПРАВЛІННЯ ТА ЧЛЕНІВ НАМУ

20.04.2020 10:00:00


Обмеження, пов"язані з карантином, стали для багатьох поштовхом для пошуку можливостей та прискореного освоєння нових онлайн інструментів групової роботи. 
Зокрема, отримала швидке реальне втілення ідея щотижневих зустрічей членів Асоціації з Правлінням, які отримали назву Online lunch з Правлінням.

Вже відбулось декілька заходів, на яких обговорювали питання подальших кроків на шляху розвитку медіації (зокрема сімейної, шкільної, медіації в громадах), розвитку партнерства з системою безоплатної правової допомоги (БПД), іншими державними органами, ОМС та інші актуальні для спільноти теми. 
А ще колеги ділилися досвідом проведення навчання в онлайн-форматі, деякими застереженнями та лайфхаками, своїми знахідками - зручними, але маловідомими онлайн інструментами.

Наступна зустріч - за розкладом, в середу в обідній час. Приєднуйтесь! 



Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.