Круглий стіл: «Медіація, як один із ефективних засобів розв’язання фіскальних спорів»

10.12.2016 14:32:19

Наприкінці 2016 року було проведено круглий стіл на тему: «Медіація, як один із ефективних засобів розв’язання фіскальних спорів», на якому були презентовані бачення експертів щодо можливої моделі та дилем медіації у фіскальній сфері в Україні, розглянуті питання щодо місця та ролі ТПП у сфері посередництва (медіації) між бізнесом та владою, розглянуто діяльність Центрів бізнес-медіації при ТПП в Україні та світі.

ГО "Національна асоціація медіаторів України" була представлена на цьому заході в особі члена Правління Ольги Тютюн, яка виступила із доповіддю на тему "Дилеми медіації у фіскальній сфері в Україні".

За підсумками обговорення прийнято Резолюцію Круглого столу, яку ТПП України надіслала Супровідним листом до Міністерства фінансів України, Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Державна фіскальна служба України, Міністерства юстиції України. Чекаємо на відгуки!

http://kiev-chamber.org.ua/uk/100/1058.html

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.