Суди і вирішення спорів в режимі онлайн: покращення доступу до правосуддя в Україні

19.09.2017 22:35:15

19 і 20 вересня 2017 року Програма USAID «Нове правосуддя» провела конференцію «Суди і вирішення спорів в режимі онлайн: покращення доступу до правосуддя в Україні».

Суди і вирішення спорів в режимі онлайн: покращення доступу до правосуддя в Україні

Її метою стало ознайомлення суддів, адвокатів, медіаторів, представників органів державної влади, суддівського самоврядування, громадянського суспільства, бізнес-асоціацій, вишів, а також розробників програмного забезпечення та підприємців з можливостями онлайн врегулювання спорів як засобу, що сприяє їх швидкому вирішенню, зменшенню завантаженості судів та підвищенню задоволеності сторін спору результатами його вирішення. Експерти із Канади, Європи та США презентували кращі міжнародні практики й досвід впровадження програм онлайн врегулювання спорів. Також учасники конференції розробили рекомендації щодо запровадження та поширення практики онлайн врегулювання спорів в Україні.
Більше п'ятнадцяти наших колег  були присутні від Національної Асоціації Медіаторів України 

Відеотрансляція заходу за посиланнями: 
https://www.youtube.com/watch?v=-dVMJ14veoA&feature=youtu.be (день перший)
https://www.youtube.com/watch?v=sJAQTocO7eg (день другий)

Веб-сайт оновлено в рамках проекту, що виконувався Координатором проектів ОБСЄ в Україні за фінансової підтримки уряду Фінляндії. Зміст ресурсу є виключно відповідальністю Національної асоціації медіаторів України і не відображає позиції, погляди чи думки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.